Relacions Internacionals

L’Escola d’Art La Industrial (abans Escola d'Art del Treball) té la carta Erasmus amb la qual els seus alumnes poden anar a una empresa d’Europa per fer la formació pràctica en centres de treballs (FCT).

Des del 2011 alumnes dels diferents cicles formatius han pogut gaudir d’aquesta experiència.

Isolda Piñol, alumna del CFGM de Decoració Ceràmica, va fer una estada de dos mesos a l’empresa De Koploper a Amberes (Bèlgica), el setembre i octubre de 2011, amb una beca Leonardo da Vinci, gestionada per la Fundació BCN FP.

Dues alumnes del CFGS de Joieria Artística han estat dos mesos de pràctiques a l’empresa Deco Echo, a Cracòvia (Polònia); Patricia Portocarrero amb una beca Erasmus (maig-juny 2012) i Júlia Castro amb una beca Leonardo da Vinci per a graduats (octubre-novembre 2012), també gestionades per la Fundació BCN FP.

Liliana Ruiz, estudiant del CFGM de Decoració Ceràmica, va fer les FCT a K! Design, a Amberes (Bèlgica), amb una beca Leonardo da Vinci gestionada pel Departament d’Ensenyament.

La coordinadora de FCT i Relacions Exteriors va fer una visita preparatòria d’una setmana a Polònia gestionada per l’Escola d'Art La Industrial (abans Escola d’Art del Treball) amb el suport del Departament d’Ensenyament.

ERASMUS POLICY STATEMENT